|

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου ο Ρυθμός 949 και ο Μάκης Πουνέντης υποδέχθηκαν τη μεγάλη ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση. Φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες από νωρίς ήταν στην είσοδο του σταθμού προκειμένου να απαθανατίσουν την τελευταία δημόσια εμφάνισή της, πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου προγράμματος της φετινής χρονιάς, του Fabulous Show που θα παρουσιάσει στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ.
H fabulous εμφάνιση της, λίγο καιρό πριν, είχε επισκιαστεί από ένα τραγικό γεγονός, την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου και συνεργάτη: “Είμαι πολύ θυμωμένη για τον τρόπο που έγινε το ατύχημα, σαν να έλεγα ας το προλάβαινα, ας γύριζα πίσω το χρόνο να του πω πρόσεχε! Ήταν η κακή στιγμή. Χαιρόταν που ήταν η τελευταία μας συναυλία. Η τελευταία κουβέντα που ψιθύρισε στ’ αυτιά μου ήταν : Go get them babe! Όλα ήταν για να γίνει κάτι καταπληκτικό αλλά τελικά σκεπάστηκε με αυτό το σύννεφο της ασχήμιας”.
Η Άννα Βίσση διανύει φέτος μια από τις πιο ήρεμές της στιγμές, έχοντας δίπλα της μια ομάδα συνεργατών, μια παρέα γυναικών, την Christine Crokos, την Patricia Field και την κόρη της Σοφία Καρβέλα: “Δεν μπορούσα να βρω κάποιον να μου κάνει κάτι φρέσκο. Με τη Χριστίνα το βρήκα. Με πίστεψε γιατί ξέρει καλά από μουσική. Μετά από 4 χρόνια έψαχνα να επαναπροσδιοριστώ και στην εικόνα μου. Έχω τους ήχους μου αλλά την εικόνα πρέπει να μου την δώσει κάποιος. Η Πατρίτσια είναι η τρίτη στην παρέα αλλά έχουμε και τη Σοφία την κόρη μου στο στυλιστικό μέρος και μ’αρέσει που είμαστε όλες γυναίκες και δυναμικές”.
Η Άννα Βίσση μίλησε στο Μάκη Πουνέντη για τη συμφιλίωση της με την εικόνα της “Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι για να νιώθουμε φρέσκοι. Πιο πολύ όμως κάθομαι στη ζυγαριά μου παρά στον καθρέφτη. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω πιο καλά . Φτάνω κοντά στις ρυτίδες μου προς τα άσπρα μου μαλλάκια με ωριμότητα”, για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα “Υπήρξαμε ζευγάρι, μετά καταπληκτικοί φίλοι κάνοντας και μουσική. Η συμβίωση με φίλους μου αρέσει με δεσμούς δεν αντέχω. Ήταν πολλά χρόνια που χωρίζαμε .Ήρθε η κρίση των κολλητών και τσακωθήκαμε σαν κολλητοί. Η βαθιά αλήθεια είναι ότι κάναμε κάποια πράγματα παρέα που γουστάραμε και κάποια στιγμή κουράστηκε , ήθελε να κάνει άλλα πράγματα και τον καταπίεζα, έκανε θυσίες για μένα¨, για την προσωπική της ζωή”. Η προσωπική μου ζωή είναι αυτό που κάνω, το τραγούδι, το stage, τα πλάνα, η καριέρα και ζω από αυτό , η σχέση μου έρχεται δυστυχώς δεύτερη . “Έχει κόστος όλο αυτό”, για τη σχέση της με την κόρη της, τους φίλους και την οικογένειά της.
Μίλησε επίσης για την πολυσυζητημένη συνύπαρξή της στη σκηνή με τη Μαριώ στις φετινές της εμφανίσεις. “Η Μαριώ είναι η πιο cool πινελιά στο fabulous show,με ρεμπέτικα που είναι κλασσικά και πάντα μοντέρνα, η ιστορία του τόπου”. Μαζί της θα είναι επίσης οι Μπλε που όπως αναφέρει η ίδια : “είναι το ωραιότερο χρώμα της μουσικής σκηνής” ,καθώς και ο Γιώργος Σαμπάνης “o οποίος είναι εξαιρετικός συνθέτης”. Κάθε Πέμπτη το Fabulous show θα είναι πιο lounge, και θα ξεκινάει νωρίτερα.
Όσο για το ποια είναι η Άννα Βίσση; Ο λόγος στην ίδια : “Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, θέλω να κάνω το λάθος μου που είναι δικό μου , το σωστό που είναι και αυτό δικό μου. Να λειτουργήσω με το ένστικτό μου κι ας είμαι λάθος. Τα ανακατεύω όλα αυτά και βγαίνει η Άννα Βίσση. Αυτό είμαι εγώ. Το ονοματεπώνυμό μου το έχει δώσει ο κόσμος με το χειροκρότημα, κρίνοντας με , παρακολουθώντας με. Πολλές φορές μ’ έχει βαρεθεί, άλλες με δέχτηκε.35 χρόνια τώρα δε μπορεί να μην εκτίθεμαι να πέφτω στο στόμα του κόσμου. Πρέπει να είμαι ήρεμη και να σκέφτομαι ότι ήρθα στον κόσμο για να προσφέρω”.
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ όλης της ύλης που παρακολούθησαν χιλιάδες ακροατές, τόσο μέσω ραδιοφώνου όσο και μέσω του website και της weblive κάμερας του studio, κατακλύζοντας το κέντρο με μηνύματα για την μεγάλη ελληνίδα σταρ του τραγουδιού. Οι ακροατές είχαν επίσης την χαρά να ακούσουν, εκτός από το Fabulous, αποκλειστικά δύο νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια της, το “Τάβλι” και το “Εγώ σ΄ αγαπάω” σε στίχους και μουσική δικούς της, που θα συμπεριληφθούν στο repackaging του album ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ.
 |